40 Metreden Düşen 2 Üniversiteli Hayatını Kaybetti

Üniversite öğrencileri Burak Gelir (21) ile Hilal Öğütlü (20), Antalya'da yılbaşı gecesi eğlendikten sonra 40 metre yükseklikteki falezlerden düşerek hayatını kaybetti. Hilal Öğütlü'nün cansız bedeni defnedilmek üzere Konya'ya getirildi.
40 Metreden Düşen 2 Üniversiteli Hayatını Kaybetti
Kayıt Tarihi: 02.01.2024 13:32 - Son Güncelleme: 16.05.2024 02:39
YAZI
A

1 Ocak gecesi Muratpaşa ilçesinde arkadaşlarıyla eğlenmeye giden Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi 1'inci sınıf öğrencisi Burak Gelir ile Sosyal Bilimler MYO Büro Hizmetleri ve Sekreterlik 1'inci sınıf öğrencisi Hilal Öğütlü, bir süre eğlendikten sonra parkta bulunan tarihi Hıdırlık Kulesi yakınlarındaki falezlere çıktı.

40 Metre Yükseklikten Kayalık Zemine Düştüler

Burada bir süre oturan iki genç, bilinmeyen nedenle 40 metre yükseklikten kayalık zemine düştü. Olayı görenlerin ihbarıyla olay yerine polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Deniz polisi ve itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla Hilal Öğütlü ile Burak Gelir'in cenazesi, bulundukları yerden alınarak Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Konya'da Toprağa Verilecek

Dün akşam saatlerinde de iki gencin yakınları Adli Tıp Kurumu Morguna gelerek cesetleri aldı. Hilal Öğütlü'nün cansız bedeni defnedilmek üzere Konya'ya, Burak Gelir ise İzmir'e götürüldü.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler