Adem Bulut'tan Transfer Açıklaması

Konyaspor'da ikinci başkan Adem Bulut, X hesabından yaptığı açıklamada transfer konusunda taraftarların biraz daha sabırlı olmasını istedi.
Adem Bulut'tan Transfer Açıklaması
Kayıt Tarihi: 20.01.2024 23:12 - Son Güncelleme: 16.05.2024 11:25
YAZI
A

Konyaspor İkinci Başkanı Adem Bulut, x hesabından yaptığı açıklamada, transfer konusunda taraftarların biraz daha sabırlı olması gerektiğini söylerken, herkesi yarınki Antalyaspor maçına davet etti.

İkinci başkan Adem Bulut yaptığı paylaşımda, "Ömeroviç hocamızın ekibinde görmek istediği Ali Turan, hocamızın yardımcı antrenörü olarak başlamıştır. Yarın ki maça odaklanalım şu andaki sorunumuz bu değil. Transfer için tüm yönetim kurulu arkadaşlarımız çok uğraşlar veriyor. Maalesef bazen işler istediğiniz gibi gitmiyor. Tüm taraftarımızdan desteklerini esirgememesini istiyorum. İnanın bu çalışmanın karşılığını mutlaka göreceğiz. Antalya maçında alacağımız bir galibiyetle inşallah yeni hocamızla çıkışa geçeceğimize inanıyorum. Transfer yapmak için de transfer yapmıyoruz. Biraz sabır…" ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler