AK Parti Aday Adayı BBP'ye Katıldı

Konya Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Nazif Karabulut BBP saflarına katıldı. Karabulut, Bozkır'a Belediye Bakanlığı için AK Parti'ye müracaat yapmıştı.
AK Parti Aday Adayı BBP'ye Katıldı
Kayıt Tarihi: 14.01.2024 18:03 - Son Güncelleme: 15.05.2024 00:11
YAZI
A

Konya Kırmızı et Üreticileri Birliği Başkanı Nazif Karabulut siyasi kariyerine Büyük Birlik Partisi'nde devam edecek.

Daha önce AK Parti'den Bozkır Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu yapan Karabulut'a rozetini İl Başkanı Av. Seyit Özcan taktı.

AK Parti'den Aday Olmuştu

Konya Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Nazif Karabulut, Bozkır’a Belediye Bakanlığı için AK Parti'ye müracaat yaparak, Bozkır sevdalısı olarak hemşerilerime hizmet için yola çıktım demişti.

Karabulut yaptığı açıklamada, "31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli idareler Belediye Başkanlığı seçimleri için doğup büyüdüğüm, gençliğimin yeşerdiği sevdam, tutkum memleketim güzel şirin ilçem Bozkırımdan AK Parti aday adaylığım için AK Parti Bozkır ilçe teşkilatına müracaat etmiş bulunuyorum. Cenab-ı Allahtan hakkımda hayırlısını neyse onu vermesini niyaz ediyorum." demişti.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler