AK Parti Konya'da İstifa Depremi!

Beyşehir belediye aday adayı Hüseyin Muşmal, sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu açıklamayla partiden istifa etti. Beyşehir'de Adil Bayındır aday gösterilmişti.
AK Parti Konya'da İstifa Depremi!
Kayıt Tarihi: 02.02.2024 18:46 - Son Güncelleme: 13.05.2024 22:04
YAZI
A

Adil Bayındır'ın aday gösterilmesinin ardından Beyşehir belediye aday adayı Hüseyin Muşmal, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla AK Parti'den istifa etti.

31 Mart'a kadar sahada olacağını söyleyen Muşmal'n açıklamaları, başka bir partiden aday olacağı şeklinde değerlendirildi.



İşte Muşmal'ın açıklamaları; "Değerli Hemşerilerim, Kıymetli Beyşehirliler 40 yıllık Beyşehir sevdamızla memleketimize hizmetimizi devam ettirmek amacıyla 17 Kasım 2023 tarihinde AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Aday Adaylığına müracaat etmiştim. 01.02.2024 tarihinde AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatının Beyşehir Belediye Başkan Adayını tebliğ etmesi üzerine, hemşerilerimizle bir süredir yaptığım istişareler sonucunda bugün itibariyle AK Parti aday adaylığından istifa ediyorum. AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayına başarılar dilerim. Halkımızın bu süreçte bizlere gösterdiği yoğun ilgi ve teveccühleri için öncelikle her bir hemşerimize ayrı ayrı teşekkür eder saygı ve muhabbetlerimi sunarım. Hemşerilerimizin değerlendirmeleri ve talepleri doğrultusunda aldığımız karar neticesinde Allah'ın izniyle 31 Mart 2024 tarihine kadar sahada olmaya devam edeceğiz. Yüce Yaradan memleketimiz için en hayırlısını nasip etsin. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler