AK Parti’de Konya Adayları Belli Oluyor

Yerel seçim için belediye başkan adaylarını belirleme çalışmalarını sürdüren AK Parti’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu kez Konya heyetiyle bir araya geldi.
AK Parti’de Konya Adayları Belli Oluyor
Kayıt Tarihi: 26.12.2023 14:57 - Son Güncelleme: 17.05.2024 04:00
YAZI
A

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yerel seçimler için aday belirleme çalışmalarına başlayan AK Parti’de üst komisyon, temayül yoklamalarından anketlere kadar tüm analizleri ayrıntılarıyla değerlendiriyor.



Erdoğan Konya Heyetiyle Görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan şehir heyetleriyle de bir araya geliyor. Erdoğan, AK Parti Genel Merkezinde Konya heyetiyle de bir araya gelirken, toplantıya, genel başkan yardımcılarının yanı sıra Konya il yönetimi, milletvekilleri ve belediye başkanlarının tamamı katıldı. Toplantıda aday belirleme süreci ele alındı.
 
Erdoğan Aralık Sonunu İşaret Etmişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Aralık ayı sonu itibarıyla Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını açıklayacaklarını duyurmuştu.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler