Akşehir'de Huzur Toplantısı Düzenlendi

Konya Akşehir İlçe Kaymakamlığı, Akşehir'deki vatandaşların fikirlerini ve eleştirilerini almak amacıyla bir huzur toplantısı düzenledi.
Akşehir'de Huzur Toplantısı Düzenlendi
Kayıt Tarihi: 14.12.2012 14:28 - Son Güncelleme: 14.05.2024 08:50
YAZI
A
 Bir düğün salonunda gerçekleştirilen Huzur Toplantısına Akşehir Kaymakamı Ali Dursun, Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, İlçe Emniyet Müdürü Emin Kafalı, odalar, sivil toplum kuruluşları ve kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı. Kaymakam Ali Dursun toplantıda yaptığı açılış konuşmasında, “Akşehir, her türlü gelir düzeyine sahip, her türlü sosyal kesimden gelen insanların, belki Türkiye’nin bir çok yerinden göçüp gelmiş insanların, eğitimlilerin, eğitim düzeyinin orta ya da düşük olduğu insanların yani hepimizin bir arada yaşadığı bir şehir. Bu bir arada yaşarken birlikte yaşamanın güncel hayatta çıkardığı asayişimize, huzurumuza, güvenliğimize ilişkin ortaya çıkardığı sorunları, bunların neler olduğu ve bu konularda neler yapılabileceğini konuşalım istedik. Emniyet ve asayişten sorumlu emniyet ve jandarmamızın bu konudaki çalışmalarının neler olduğu, nelerin eksik kaldığı, nelerin daha iyi olabileceği, halkla devlet kurumlarının özellikle güvenlik birimlerinin ilişkilerinin daha sıcak ve daha yakın nasıl olabileceğini konuşalım istedik. Bu konularda görüşlerinizi, önerilerinizi ve eleştirilerinizi almak istiyoruz” dedi.



Kaymakam Dursun’un konuşmasının ardından toplantıya katılanlar söz alarak düşünce ve eleştirilerini paylaşırken, Kaymakam, Belediye Başkanı, Başsavcı ve İlçe Emniyet Müdürü de vatandaşların söylediklerini not ederek toplantı sonunda bu öneri ve eleştirilere cevap verdiler.
ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler