Akşehir'den Gelip Konya'da Kapkaç Yaptılar

Akşehir'den Konya'ya gezmek için gelen 3 genç paraları bitince bir kadının cep telefonunu kapkaç yöntemiyle çaldı. Asayiş ekipleri şüphelileri telefonu satacakları esnada yakalayarak gözaltına aldı.
Akşehir'den Gelip Konya'da Kapkaç Yaptılar
Kayıt Tarihi: 11.01.2024 11:28 - Son Güncelleme: 14.05.2024 23:40
YAZI
A

Akşehir ilçesinden Konya'ya gelen Fazıl İ. (18), Muhammet A. (22) ve Ramazan Ç. (19) bir süre gezdikten sonra paraları bitince Konevi Mahallesinde bir kadının elindeki telefonu kapkaç yöntemiyle çalarak kayıplara karıştı.

İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, 12 kilometrelik mesafede, 47 adet işyeri güvenlik kamerası ile Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarını inceledi.

Kapkaç olayını gerçekleştiren şahısların cep telefonunu satabileceği iş yerlerini araştıran ekipler, şüphelileri suçüstü yakalayarak gözaltına aldı.


Çalınan cep telefonu polis ekiplerince sahibine teslim edilirken yakalanan 3 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler