Ayçin Kantoğlu Konya'da Konuştu

Geçtiğimiz ay katıldığı bir panelde yaptığı konuşmada, "Gazze bu savaşı kazansın sonra da bizi kurtarsın" ifadeleriyle büyük yankı uyandıran Yazar Ayçin Kantoğlu, bu kez Konya'da konuştu.
Ayçin Kantoğlu Konya'da Konuştu
Kayıt Tarihi: 15.01.2024 00:07 - Son Güncelleme: 11.05.2024 17:09
YAZI
A
Yazar Ayçin Kantoğlu, Şivlilik etkinlikleri çerçevesinde geldiği Konya'da, Gazze'deki İsrail soykırımı hakkında konuştu.

Selçuklu Kongre Merkezi'nde yaptığı konuşmasında, böyle bir soykırıma hiçbirimiz daha önce tanık olmadık diyen Kantoğlu, "Çocukların üzerine bombalar atıyorlar. Aynı dinin insanıyız. Bugün Gazze'de katledilenler aslında bizleriz. Onlar bizim evlatlarımız." ifadelerini kullandı.

Filistinlilere vatanınız yok deniyor. Yüz sene önce bize de aynısını söylemişlerdi. Ama biz bir İstiklal mücadelesi verdik. Analar; çocuklarını, kocalarını, kendilerini feda ettiler. Biz o savaşı böyle kazandık diyen Kantoğlu, "Şimdi aynısını Gazzeliler yaşıyor. Biz yüz sene önce hangi devletlerle savaştıysak, bugün onlar aynı devletlerle savaşıyor. Ben onlara baktığımda bize benzetiyorum" şeklinde konuştu.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler