Bakan Yardımcısı Etyemez Ereğli’de Temaslarda Bulundu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik (ÇSG) Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, “Başbakanlarımız eskiden el pençe duruyordu. Ama şimdi Başbakanımız göğsünü yere gere konuşuyor.
Bakan Yardımcısı Etyemez Ereğli’de Temaslarda Bulundu
Kayıt Tarihi: 08.07.2014 08:52 - Son Güncelleme: 08.05.2024 16:18
YAZI
A
Çalışma ve Sosyal Güvenlik (ÇSG) Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, “Başbakanlarımız eskiden el pençe duruyordu. Ama şimdi Başbakanımız göğsünü yere gere konuşuyor. İsrail’e özür dilettiriyor. Avrupa Birliği’ne çifte standart yapmayın diyor. Böyle bir başkanımız var. Bu millet böyle bir lideri hak ediyor” dedi.

Konya’nın Ereğli ilçesinde temaslarda bulunan ÇSG Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, ilk olarak Ereğli AK Parti İlçe Teşkilatı’nın iftar yemeğine katıldı. Ereğli Belediyesi’nin Ramazan etkinliklerinin yapıldığı yeri gezen Etyemez, Ereğli’deki muhtarlarla da Gece Anadolu Ereğli Güç Birliği Derneği’nde bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

ÇSG Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, ziyaretlerinin ardından yerel bir televizyondaki programa katıldı. Soma faciasının ardından Bakanlık olarak şehitlerin aileleri için hemen kriz masası kurarak 237 kişiye maaş bağladıklarını ifade eden Etyemez, “2 türlü bir maaş, ölüm aylığı ve gelir aylığı. 67 kişide maaşa bağlanacak. Onlarda torba yasada yer alıyor, onu bekliyoruz. Bir de madencilerin yakınlarına 1 kişiye istihdam sağlanacak. Her türlü SGK borçlarını siliyoruz. 55 yaşını 50 çekiyoruz ve 43 yaşında emekli olma hakkı veriyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimine de değinen Etyemez, “Başbakanlarımız eskiden el pençe duruyordu. Ama şimdi başbakanımız göğsünü yere gere konuşuyor. İsrail’e özür dilettiriyor. Avrupa Birliğine çifte standart yapmayın diyor. Böyle bir başkanımız var. Bu millet böyle bir lideri hak ediyor. Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı en güzel şey bir tanesi millete güvenme. Millet de liderine güveniyor” diye konuştu.
ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler