Baloğlu Hastaneleri Ziyaret Etti

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Akşehir’de Sağlık Bakanlığı tarafından yaptırılan 200 yataklı Bölge Hastanesi’nin inşaatında incelemelerde bulundu.
Baloğlu Hastaneleri Ziyaret Etti
Kayıt Tarihi: 22.12.2012 11:24 - Son Güncelleme: 28.05.2024 18:47
YAZI
A
 Baloğlu’nun ziyaretine Akşehir Kaymakamı Ali Dursun, Akşehir Belediye Başkan Vekili Berhan Kantarcı, Akşehir İlçe Emniyet Müdürü Emin Kafalı, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, Akşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Abdüsselam Ulu, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Çiftçi, Akşehir Belediye Meclisi üyeleri ile AK Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Milletvekili Baloğlu, inşaat çalışmaları süren 200 Yataklı Akşehir Bölge Hastanesi’nde firma yetkililerinden süreç hakkından bilgi alarak, hastanedeki acil servis, ameliyathane, yoğun bakım, hasta odaları ve idari büroların olduğu bölümleri gezdi. İncelemelerin ardından bir açıklama yapan Milletvekili Mustafa Baloğlu, “Hastanemizin şu anda yüzde sekseni bitmiş bir durumda. İnşallah bu yaz bu hastanemize kavuşmuş olacağız. Akşehir çok modern bir hastaneyi kazanmış olacak” dedi.

Milletvekili Baloğlu ve beraberindekiler inşaattaki incelemelerin ardından Akşehir Devlet Hastanesi’ne geçtiler. Baloğlu, servislerde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler