Başkan Özgüven’den Mahalle Ziyareti

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.
Başkan Özgüven’den Mahalle Ziyareti
Kayıt Tarihi: 06.12.2014 11:01 - Son Güncelleme: 01.05.2024 08:42
YAZI
A
Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Namık Kemal Mahallesi sakinlerinin sorunlarını yerinde dinlemek, sohbet etmek ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi vermek amacı ile belediye başkan yardımcıları Agah Taşkın ve Adem Erdal ve birim müdürleri ile birlikte vatandaşlarla buluştu. Namık Kemal Mahallesi Muhtarı İbrahim Yıldırım, Cahı Mahallesi Muhtarı Osman Taş ve mahalle sakinleri buluşan Başkan Özgüven, “Birlik olma ruhunu ortaya koyarak hizmet üreteceğiz” dedi.

Mahalle sakinlerinin büyük ilgisiyle karşılanan Başkan Özgüven, Namık Kemal Mahallesinin sorunlarının başında kanalizasyon geldiğini söyledi.

21. yüzyılda şehrin göbeğinde yer alan mahallelere bile kanalizasyon yapılmamasını eleştiren Özgüven, “Bu ayıp yöneticilerindir” diyerek, 2015 yılında kanalizasyon çalışmalarının ilçe genelinde kendini göstereceğini dile getirdi.

Başkan Özgüven 2015 yılı hedeflerinin 27 bin metre kanalizasyon olduğunu ve yaklaşık 12 milyon TL’lik bir yatırım olacağını belirterek, “Kalıcı hizmetler bırakmalıyız. Ulaşımda yaşanan sorunlar giderilecek, yol ve kaldırım çalışmaları hız kazanacak. 2015 yılından itibaren sıcak ve soğuk asfalt çalışmaları ile hizmet üreteceğiz. Doğal gazın ulaşması için yatırım ağını genişlettireceğiz. Sosyal belediyecilik noktasında önemli hizmetler hayata geçti. 710 07 07 Alo Belediye Hattına vatandaşlar ulaşarak her türlü görüş, öneri, talep ve şikayetlerini aktarabilecek, cenaze, evde bakım gibi hizmetler konusunda da titiz bir çalışma ortaya koyuyoruz” diye konuştu.
ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler