Beyşehir’de “Sağlıklı Nesiller” Oyunu Okullarda

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Belediyesi tarafından organize edilen ilkokul öğrencilerine yönelik “Sağlıklı nesiller” adlı tiyatro oyunu ilkokullarda sahne almaya başladı.
Beyşehir’de “Sağlıklı Nesiller” Oyunu Okullarda
Kayıt Tarihi: 25.09.2014 09:00 - Son Güncelleme: 10.05.2024 07:36
YAZI
A
Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Belediyesi tarafından organize edilen ilkokul öğrencilerine yönelik “sağlıklı nesiller” adlı tiyatro oyunu ilkokullarda sahne almaya başladı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik uygulamaları çerçevesinde eğitime katkı sağlamaya devam ettiğini belirtti. Beyşehir’deki okullarda gösterime giren ‘Sağlıklı Nesiller’ isimli tiyatro oyunu ile ilkokulda öğrenim gören öğrencilere temizlik, sağlık, beslenme, anne ve babaya saygı, arkadaş ilişkileri gibi temel değerler konularında hayata dair önemli dersler verildiğini aktaran Özaltun, “Sağlıklı nesiller adlı oyun, çocuklarımızın sağlıklı beslenmeleri, temizlik alışkanlıkları ve toplumumuzun temel değerlerini hakkında önemli mesajlar içeren eğitici ve eğlenceli bir tiyatro gösterisi. Yarınlarımızın çocuklarımızın bedenen ve ruhen sağlıklı bireyler olarak yetişmesi ülkemizin geleceği adına çok önemli, biz de belediye olarak bu tür sosyal, eğitici ve öğretici programları sık sık yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Özaltun, sağlıklı nesiller isimli tiyatro oyununun 1 Ekim tarihine kadar Beyşehir’in 22 mahallesinde eğitim veren ilkokullarda gösterimde olacağını sözlerine ekledi.
ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler