Konyalı Çiftçiler ÇKS Başvurularını Hafta Sonu Yapabilecek

Konya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) başvurularını yapmayan çiftçiler için il müdürlüğünün hafta sonu açık olacağını bildirdi. ÇKS müracaatları 2 Ocak 2024'te sona erecek.
Konyalı Çiftçiler ÇKS Başvurularını Hafta Sonu Yapabilecek
Kayıt Tarihi: 28.12.2023 22:21 - Son Güncelleme: 14.05.2024 23:14
YAZI
A

Konya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) başvurularını yapmayan çiftçiler için l müdürlüğünün hafta sonu açık olacağı bildirildi.

Konuya ilişkin İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

''2024 Yılı ÇKS müracaatları 2 Ocak 2024 tarihinde sona erecektir. Çiftçilerimizin mağduriyet yaşamaması için İlçe Müdürlüklerimiz 30 Aralık Cumartesi ve 31 Aralık Pazar Günü ÇKS müracaat dosyası alımına devam edecektir. Üretim planlaması dâhilinde sözleşmeli üretimin yapılabilmesi ve çiftçilerimizin tarımsal desteklemelerden yararlanabilmesi için üretim yapılan alanlara ait bilgilerin Çiftçi Kayıt Sistemine girilmesi gerekiyor. ÇKS başvurularınızı 2 Ocak 2024 tarihine kadar yapmayı unutmayınız.''

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler