Çocukların Sabırsızlıkla Beklediği Şivlilik Yarın

Konya'da yüzyıllardır süren gelenek Şivlilik Çocuk Bayramı yarın (10 Ocak) başlıyor. Üç ayların habercisi olan Şivlilik Çocuk Bayramı'nın programı da belli oldu.
Çocukların Sabırsızlıkla Beklediği Şivlilik Yarın
Kayıt Tarihi: 09.01.2024 12:27 - Son Güncelleme: 14.05.2024 21:55
YAZI
A

Her yıl üç ayların başladığı ilk günlerde Konya'da cadde ve sokaklar, 'Şivlilik' sesleriyle şenleniyor. Konya’da yüzyıllardır sürdürülen ve şehirde ayrı bir heyecan oluşturan “Şivlilik” geleneği, bu yıl da coşkuyla kutlanacak.

Öte yandan bu yıl da Selçuklu Kongre Merkezi balo salonunda 11.00-20.00 saatleri arasında belirli periyotlarla etkileşimli dijital oyunlar, VR etkinlikler, simülatörler, fotoğraf çekme alanları, akrobatik sahne gösterileri, geleneksel oyunlar ve yarışmalar gerçekleştirilecek.

5 gün boyunca devam edecek olan festival programının öğlen kuşağında çocukların sevdiği çizgi film animasyon karakterlerinin müzikalleri yer alacak.

Öğleden sonra ise ebeveynlere yönelik alanında uzman yazarlar tarafından çocuk gelişimi ve çocukların başarısına yönelik konferanslar verilecek.

Vatandaşlar programların tüm detaylarına www.sivlilikcocukbayrami.com.tr adresinden ulaşabiliyor.





ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler