DEVA Partisi Ilgın ve Cihanbeyli Adayları Açıklandı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Dr. Seyit Karaca'yı duyurmasının ardından iki ilçe de daha adayları açıkladı.
DEVA Partisi Ilgın ve Cihanbeyli Adayları Açıklandı
Kayıt Tarihi: 29.12.2023 15:28 - Son Güncelleme: 14.05.2024 23:46
YAZI
A

Partinin Ilgın Belediye Başkan Adayı Seyit Ali Nadaroğlu, Cihanbeyli Belediye Başkan Adayı ise Mulla Sarı oldu.

DEVA Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Seyit Karaca yaptığı açıklamada,

“Konya’yı DEVA belediyeciliğiyle tanıştıracağız. İddialı olduğumuz DEVA belediyeciliği, öz kaynaklarını geliştirecek, merkezi yönetime bağımlı olmadan iş ve hizmet üretecek kurumsal yapıya sahip, yeni ve güçlü bir DEVA belediyeciliği anlayışıdır. Ayrıca haksız kazanca ve yolsuzluğa geçit vermeyen katılımcı ve çoğulcu demokrasiyi işleten insan odaklı ve eşitlikçi kentler kuran bir DEVA belediyeciliği anlayışı getireceğiz. Bunun yanında geleceğin şehirlerini kuracak, ulaşım ve erişim sorunlarını çözecek, çevre, kültür ve spor dostu şehircilikle, hayat kalitesi yüksek bir belediyeciliği getireceğiz” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler