Devre Arasına Kadar Maksimum Puana Ulaşmalıyız

Süper Lig'in 17. haftasında oynanan maçta yeşil-beyazlı ekip deplasmanda Samsunspor'la 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş maçı değerlendirdi.
Devre Arasına Kadar Maksimum Puana Ulaşmalıyız
Kayıt Tarihi: 21.12.2023 20:37 - Son Güncelleme: 09.05.2024 06:47
YAZI
A

Kazanacak bir oyun sergilediklerini belirten Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, “Maç öncesinde iç sahada mağlubiyetimiz vardı. İyi de hazırlandığımızı düşünüyoruz. Fakat istediğimiz sonucu alamadık. Berabere bitirdik. Samsunspor’un uzun toplarla etkili olacağını oyuncularımızla konuştuk. İlk yarı istediğimiz şeyleri yerine getirdik. Golü de bulduk. Aynı oyunumuzu daha iyi çıkarsak oyunu koparabileceğimizi düşünüyorduk. Fakat rakibimizin penaltı beklediği değil, başka bir yerden bulunan penaltı pozisyonuyla beraberliği yakaladı rakibimiz. Geçen hafta da yine ofsayttan puan kaybetmiştik. Oyuncularımızın oynadığı oyunun karşılığını bulamamak bizi üzdü. Kazanacak bir oyun oynadığımızı düşünüyorum ama berabere bitti. Samsunspor’a bundan sonra başarılar diliyorum. Devre arasına kadar kazanabildiğimiz puanlar bize artı olacak. Daha sonra yapacağımız transferlerle Konyaspor’u istediğimiz yere getireceğiz. Önümüzdeki Kayserispor maçına hazırlanacağız” diye konuştu.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler