Emniyet Müdürü Namal Vali Erol'u ziyaret etti

Konya’da Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 169. yılı kutlamaları nedeniyle İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Vali Muammer Erol’u ziyaret ederek düzenleyecekleri etkinliklere davet etti.
Emniyet Müdürü Namal Vali Erol'u ziyaret etti
Kayıt Tarihi: 03.04.2014 13:49 - Son Güncelleme: 12.05.2024 00:48
YAZI
A
 

Birim müdürleri ve teşkilatı temsilen polis memurlarının katıldığı ziyarette Konya İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Vali Erol’a çiçek verdi. Emniyet Müdürü Namal, teşkilatın kuruluşunun 169. yıldönümü nedeniyle etkinlikler düzenlediklerini belirterek, “Bu hafta içerisinde polisin tanıtımına önem veriyoruz. Bu doğrultuda bilgi yarışmalarımız ve fotoğraf yarışmalarımızla birlikte bir de şehitlerimiz için düzenleyeceğimiz yeni merasimimiz var. Ve ayın 12’sinde her yıl geleneksel olarak yaptığımız ve bu yıl beşincisini kutladığımız Konya usulü pilavımız var” diyerek davetiyeyi Vali Erol’a takdim etti.

Konya Valisi Muammer Erol ise, ziyaretten dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasına polis teşkilatının, Konya’nın ve Konyalılar’ın huzur ve güvenliği adına yaptığı özverili çalışmalar, çabalar ve gayretler nedeniyle Namal’a Konyalılar’ın teşekkürlerini ve şükranlarını iletti. Vali Erol, “Konya’mız hakikatken güvenlik ve asayiş noktasında 81 vilayetin içerisinde ‘Huzur Kenti’ denilmeyi hak eden güzelliği yaşıyor. Bu da güvenlik birimlerimizin gayreti ve çabası sayesinde oluyor. İnşallah bundan sonraki dönemde de bu özverili çalışmaların devamını kazasız, belasız ve nazarsız şekilde diliyoruz. Şerden ve şerliden emin olduğumuz günleri hep beraber yaşamayı arzu ediyoruz” diye konuştu.
Ziyaretin sonunda Vali Erol, İl Emniyet Müdürü Namal ve beraberindeki heyetle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler