Enkaz Bırakarak Gidiyor!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, haziran ayındaki başkanlık seçiminde aday olmayacağını açıkladı. Sarı-lacivertli kulübün ve bağlı ortaklıklarının toplam borcunun 11 milyar 466 milyon TL olduğu da açıklandı.
Enkaz Bırakarak Gidiyor!
Kayıt Tarihi: 03.02.2024 16:17 - Son Güncelleme: 15.05.2024 09:36
YAZI
A

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu (YDK) Olağan Şubat ayı toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, burada yaptığı açıklamayla başkanlığı bırakacağını resmen açıkladı.

"Haziran Ayında Yeni Bir Başkanımız Olacak"

Divan kurulunda yaptığı açıklamada Koç şu ifadeleri kullandı:

"Allah'ın izniyle Haziran ayında yeni bir başkanımız olacak. Başkan adayları hemen adaylıklarını açıklayıp temasa geçsinler. Yardımcı olmaya hazırım."

"Tek Adayımız Şu An Saadettin Saran"

"Saadettin Saran'a haksızlık yapılıyor. Sayın Saran, benim bir dönem daha devam etmem gerektiğini söyledi. Ben de kendisine devam etmeyi düşünmediğimi söyledim. O yüzden aday olarak çıkmasının iyi olacağını söyledim. Kendisi her görüşmemizde aday olmam halinde çekileceğini söylüyor. Bu son derece mert ve şeffaf yaklaşımdır. Biz "İmzayı topla ve seninle bilgileri paylaşım" dedik. Başkan adayı olmak isteyenler imza toplamalı ve harekete geçmeli. Verebileceğimiz hukuki olarak her türlü bilgiyi vereceğiz. Tek adayımız şu an Saadettin Saran."

"Kimseyi Desteklemiyoruz"

Ali Koç, kimseyi desteklemediğini söyledi.

"Kimseyi desteklemiyoruz. Adaylar çıksın, bu durum şampiyonluk yarışını etkilemez. Hem şampiyonluğa koşabiliriz, hem de demokrasi şölenimizi yaşatabiliriz. İmza toplandıysa, bizim bilgimiz çerçevesinde ve uygun gördüğümüz süreçte yapılmıştır. Saadettin Saran'a haksızlık etmeyin, bilgimiz vardı."

Borç Devasa Boyutlara Ulaştı

Öte yandan Denetleme Kurulu Üyesi Mehmet Vodina, denetim kurulu raporlarını sundu.

Vodina, sarı-lacivertli kulübün ve bağlı ortaklıklarının toplam borcunun 11 milyar 466 milyon TL olduğunu ifade etti.

Fenerbahçe'nin 31 Mayıs'ta açıklanan borcu ise 8 milyar 276 milyon TL olarak belirtilmişti.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler