Ereğli Belediye Bülteni Çıktı

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi, vatandaşları gelişmelerden haberdar etmek amacıyla belediye bülteni çıkardı.
Ereğli Belediye Bülteni Çıktı
Kayıt Tarihi: 02.10.2014 14:04 - Son Güncelleme: 09.05.2024 01:11
YAZI
A
Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi, vatandaşları gelişmelerden haberdar etmek amacıyla belediye bülteni çıkardı.

Belediyede tam şeffaflık ilkesini uygulamak, vatandaşları gelişmelerden haberdar etmek, belediyedeki gelişmeleri tüm yönleriyle ortaya koyabilmek amacıyla hazırlanan Ereğli Belediye Bülteni ilk sayısı ile çıktı.

Başta esnaf olmak üzere vatandaşlara dağıtımı başlayan bültende belediyenin projeleri, hizmet ve faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler sunuluyor. Belediye Başkanı Özkan Özgüven bültenin ayda iki kez yayınlanmasının hedeflendiğini belirterek, ’Ereğli Belediye Bülteni’nin ilçede bir ilk olduğunu söyledi.

Sosyal belediyecilik ile şeffaf bir anlayışı ortaya koymak hedefinde olduklarını ifade eden Başkan Özgüven, "Ereğli Belediyesi hizmetlerinin vatandaşlarımıza daha iyi aktarılması, lanse edilmesi konusunda belediye bülteni hazırlayarak halkımızla buluşturduk. 15 günde bir yayınlayacağımız haber bültenimiz ile sosyal belediyecilik anlayışına farklı bir boyut getirmeyi hedefledik. Projelerimizi, hizmetlerimizi, faaliyetlerimizi kamuoyuna aktaracağız. Kamuoyunun nabzını bu bülten ile tutmak, onların görüş ve önerilerine yer vermek istiyoruz. Bu anlamda Ereğli Belediyesinde ilk kez bir bülten çıkararak farkımızı da ortaya koymak, halkımızla bütünleşmek istedik. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bültenimizin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler