Galatasaray-Atiker Konyaspor Maç Sonucu

Aykut Kocamanlı Atiker Konyaspor 13. haftada Galatasaraya konuk oldu.
Galatasaray-Atiker Konyaspor Maç Sonucu
Kayıt Tarihi: 23.11.2018 19:14 - Son Güncelleme: 17.05.2024 16:48
YAZI
A
 Atiker Konyaspor, süper ligin 13. Hafta açılış maçında Galatasaraya konuk oldu. Aykut Kocaman ile yeniden anlaşan Konyaspor Başarılı teknik adamla ilk maçına Galatasaray ile çıktı. Maçta Konyasporun yoğun atakları olmasına rağmen Galatasaray ağlarına bir türlü topu göndermeyi başaramadı.

69. dakikada ise Konyaspordan Uğur Demirok'un kendi kalesine attığı golle skor 1-0 oldu ve Galatasaray öne geçen taraf oldu.

Maçın sonlarına doğru 87. dakikada Serdar Aziz'in ceza sahasında yaptığı hareket penaltıyla sonuçlandı ve Serdar Aziz kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Galatasaray böylece 10 kişi kaldı. 

Penaltıyı Skubic ile kullanan Konyaspor ise skoru 1-1 yaptı. 

Daha ilk maçında deplasmanda Galatasaray karşısında müthiş bir performans sergileyen Konyaspor, Aykut Kocaman ile bu sezon yine süper ligde fırtınalar estireceği yönünde yorumlara neden oldu.

Uğur Demirok'un kendi kalesine attığı gol olmasaydı Konyaspor bu maçtan 3 puan almayı başarmış olacaktı. Yine de bu skorla Konyaspor deplasmanda Galatasaray karşısında 1 puanı almayı başardı ve oyunuyla göz doldurdu.



ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler