Gazze'de 21 İsrail Askeri Öldürüldü

İsrail ordu sözcüsü, Gazze'deki çatışmalarda 21 İsrail askerinin daha öldürüldüğünü duyurdu.7 Ekim'den bu yana ölen İsrail askeri sayısı ise 556.
Gazze'de 21 İsrail Askeri Öldürüldü
Kayıt Tarihi: 23.01.2024 13:06 - Son Güncelleme: 11.05.2024 05:30
YAZI
A

İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, Gazze'nin orta kesimlerinde İsrail sınırına yakın bir bölgede İsrail güçlerine ait bir tankın roketatarla hedef alındığını söyledi.

Hagari, bu sırada saldırının olduğu bölgede iki binada da patlama meydana geldiğini ve binaların çöktüğünü ifade etti.

İsrail güçlerinin patlamanın olduğu anda söz konusu 2 binanın içinde ve yakınında bulunduğunu aktaran Hagari, saldırıda 21 askerin öldüğünü ve şu ana kadar 10’nun isimlerinin açıklandığını kaydetti.

7 Ekim'den Bu Yana 556 İsrail Askeri Öldü

Hagari, söz konusu binalarda meydana gelen patlamanın İsrail güçlerince yerleştirilen patlayıcılardan kaynaklandığının tahmin edildiğini aktardı.

İsrail ordusu, henüz rakamları güncellemese de kara saldırısının başladığı 27 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi'ndeki çatışmalarda öldürülen İsrail askeri sayısı 221’e yükseldi.

7 Ekim’den bu yana Lübnan sınırı ve Batı Şeria’daki çatışmalar da dahil öldürülen toplam İsrail askeri sayısı da 556’ya çıktı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler