Hikmet Karaman'a "Kel" Diyen Taraftar Hapisle Yargılanıyor!

Teknik Direktör Hikmet Karaman'a, Kayserispor'da görev yaptığı dönemde sosyal medya hesabından 'kel' diyerek küfür ettiği iddiasıyla Serhat Ö.'nün 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.
Hikmet Karaman'a "Kel" Diyen Taraftar Hapisle Yargılanıyor!
Kayıt Tarihi: 01.02.2024 15:28 - Son Güncelleme: 15.05.2024 08:46
YAZI
A
Kayserispor'un eski teknik direktörü Hikmet Karaman, sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmış, bu paylaşımın altına, Serhat Ö. adlı bir kişi hakaret içeren bir yazı ve "kel" şeklinde bir yorum yapmıştı.

Şikayet üzerine, Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Serhat Ö. hakkında soruşturma başlatıldı ve iddianame düzenlendi. İddianamede, Serhat Ö'nün., "sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret" suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası ile yargılanması talep edildi.

Kayseri 13. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasında, sanığın yurt dışında olduğu gerekçesiyle yakalama kararı çıkarıldı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler