İsmail Kartal: Sorumluluk Bana Ait

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Konyaspor maçında alınan beraberlik ve şampiyonluk iddiasından uzaklaşmanın faturasını kendine çıkardı. Kartal, soru almadan basın toplantısını sona erdirdi ve salondan ayrıldı.
İsmail Kartal: Sorumluluk Bana Ait
Kayıt Tarihi: 06.05.2024 23:43 - Son Güncelleme: 19.05.2024 15:40
YAZI
A

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maç boyunca iyi oynadıklarını savundu.

Konya'ya kazanmak için geldiklerini aktaran Kartal, "Maç başından sonuna kadar üstün oynayan taraf bizdik. Çok net pozisyonlarımız da vardı. Neredeyse rakibe pozisyon da vermedik. Bu akşam oyuncularım elimden gelen her şeyi yaptılar. Sadece golü bulamadık. Bunun için buradaki sorumluluk bana aittir. Önümüze bakıyoruz. Bundan sonraki maçlar için de oyuncularımızla birlikte sezon sonuna kadar elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

İsmail Kartal, soru almadan basın toplantısını sona erdirdi ve salondan ayrıldı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler