İsrail Hedeflerine Ulaşamadı

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, İsrail'in işlediği soykırım ve katliamlara rağmen Gazze'ye yönelik saldırılarında hiçbir hedefini gerçekleştiremediğini söyledi.
İsrail Hedeflerine Ulaşamadı
Kayıt Tarihi: 09.01.2024 15:22 - Son Güncelleme: 12.05.2024 22:16
YAZI
A

İsmail Heniyye, Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen Dünya Müslüman Alimler Birliği 6. Genel Kurul topalantısında konuştu.

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarla Hamas'ı bitirmeyi, esirlerini kurtarmayı ve Filistinlileri göçe zorlamayı planladığını ifade eden Heniyye, "İsrail Gazze'de işlediği soykırım ve katliama rağmen hiçbir hedefini gerçekleştiremedi." dedi.

Saldırıların üzerinden geçen yaklaşık 100 güne rağmen İsrail istihbaratı, Batılı müttefikleri ve Gazze üzerinde uçan insansız hava araçlarının, tek bir esiri bile kurtaramadığını dile getiren Heniyye, esirlerin canlı olarak kurtarılmasının, İsrail cezaevlerindeki tüm esirlerin serbest bırakılmasına bağlı olduğunu kaydetti.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler