Kabine Revizyonu Ne Zaman Yapılacak-Video Haber

Başbakan Kabine Revizyonunu ne zaman yapacak ?
Kabine Revizyonu Ne Zaman Yapılacak-Video Haber
Kayıt Tarihi: 25.12.2013 08:42 - Son Güncelleme: 14.05.2024 03:45
YAZI
A
 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan dönüşü Esenboğa Havalimanı'nda vatandaşlara ve partililere hitap ettikten sonra Keçiören'deki evine geçti.

Başbakan Erdoğan evinde Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın da katıldığı gece zirvesinde buluştu.

Başbakan'ın gece yarısı zirvesi sonrası sabahı ilk istifalar geldi. Sabah saatlerinde Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın ardından İçişleri Bakanı Muammer Güler istifasını sunduğunu açıkladı.

Diğer 2 bakanın istifa edip etmeyeceği ise merak konusu...


REVİZYON BUGÜN MÜ?

Ankara'da kulislerde hafta sonuna kadar revizyonun yapılacağı yönünde iddialar konuşuluyor. Ama revizyonun bugün olma ihtimalini arttıran nedenler dikkat çekiyor.

Başbakan Erdoğan saat 11'de yaptığı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nı saat 14'e aldı. Erdoğan'ın öğleden sonrası porgramı boşaltıldı.

Yarın Milli Güvenlik Toplantısı toplantısı var. MGK'da ise iki bakan dikkat çekici.Onların özellikle yerinin değişmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Onlardan biri İçişleri Bakanı bir diğeri ise Adalet Bakanı...

REVİZYON CUMA GÜNÜ OLABİLİR Mİ?

Başbakan Erdoğan'ın cuma günü yoğun bir programı var. Erdoğan'ın saat 12'de Sakarya'da olması bekleniyor. Revizyonun cuma sabah saatlerinde de gerçekleştirilmesi ihtimaller arasında.

habertürk


ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler