Kayserispor'da Kriz! Kulüp Satışa Çıkarıldı

Kayserispor'daki ekonomik kriz hakkında gelen yeni haber futbol kamuyonu sarstı. Kayserispor'un tescilli markası ve varlıkları 35 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı.
Kayserispor'da Kriz! Kulüp Satışa Çıkarıldı
Kayıt Tarihi: 16.01.2024 16:47 - Son Güncelleme: 10.05.2024 17:27
YAZI
A

Kayserispor Kulübünün tescilli markası ‘Kayserispor Futbol Anonim Şirketi’ ile birlikte ‘Kayserispor Store’ ve ‘Kayserispor Okulları’, borçlarından dolayı icra yoluyla satışa çıkarıldı. Toplam borç miktarı 35 milyon TL olarak belirlendi.

Kayseri Genel İcra Dairesi tarafından yapılan açık artırmada, markanın başlangıç fiyatı 20 Şubat Cumartesi günü saat 14.41’de belirlenirken, bitiş tarihi ise 27 Şubat Cumartesi saat 14.41 olarak ilan edildi. Aynı ilanda, ‘Kayserispor Store’ için istenen muhammen bedel 4 milyon TL, ‘Kayserispor Okulları’ için istenen muhammen bedel ise 8 milyon TL olarak açıklandı.

Kayserispor’un markası ve varlıkları, kulübün ekonomik krizini aşması için gerçekleştirilecek açık artırmayla yeni bir sahibe geçebilir. Detaylı bilgilere ve görsellere erişim için esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/43965 ESAS sayılı dosya numarası kullanılarak ulaşılabilir.

Futbol camiasında büyük bir ilgi uyandıran bu satış, Kayserispor’un geleceği adına belirsizlikleri beraberinde getiriyor.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler