Konya Şehitler İçin Yürüdü

Konyalılar şehitler için yürüdü. Kılıçarslan Kent Meydanı’nda başlayan yürüyüş, Konya Şehitliğinde sona erdi.
Konya Şehitler İçin Yürüdü
Kayıt Tarihi: 29.12.2023 15:14 - Son Güncelleme: 15.05.2024 20:05
YAZI
A

Pençe-Kilit Operasyonunda şehit olan 12 asker için Konya'da cuma namazı sonrasında Haciveyiszade Camii'nde mevlit okutularak, gıyabi cenaze namazı kılındı. Sonrasında Konyalılar, Kılınçarslan Kent Meydanı’ndan, Konya Şehitliğine kadar ''Bayrak Yürüyüşü'' gerçekleştirdi.



Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Süleyman Ege;

''Kutsal değerler uğruna feda edilen her can bizler için önemlidir. Maalesef toplumsal tepkilerimizin şehit sayılarına paralel arz etmesi bizleri derinden üzmektedir.
Şehit sayılarına bakılmaksızın toplumsal olgunluğa ulaşmış milletler ilelebet bağımsız yaşayabilir. Güvenlik olmadan huzur ve esenlik olmaz, adalet tesis edilemez ve refah gerçekleşemez. Türkiye Cumhuriyeti'nin güvenliğine tehdit oluşturan tüm terör örgütleriyle tavizsiz bir şekilde mücadele eden terör örgütlerine karşı kararlılıkla mücadele eden Milli Savunma Bakanlığımızın ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin sonuna kadar yanında ve destekçisiyiz. Acımız kadar öfkemiz de büyüktür. Bu yolun şehitlik yolu olduğunu söyleyerek gözünü kırpmadan vatan savunmasına koşan aziz Şehitlerimizin ve Gazilerimizin dökülen her damla kanının hesabı sorulmalıdır ve sorulacağına inancımız tamdır.'' ifadelerini kullandı.



ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler