Konya’da Aranan Şahıslar Yakalandı

Konya’da aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 5 kişi yakalandı. Şüpheliler cezaevine gönderildi.
Konya’da Aranan Şahıslar Yakalandı
Kayıt Tarihi: 28.12.2023 19:21 - Son Güncelleme: 14.05.2024 09:13
YAZI
A

Suç ve suçluluk faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdüren Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Konya’da aranan şahıslara yönelik operasyon düzenledi.


Operasyonda “Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı Suçundan” aranan ve hakkında 23 yıl 7 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan Y.Ş. isimli şahıs, JASAT timleri tarafından Selçuklu ilçesinde,  dolandırıcılık suçundan aranan ve hakkında 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası olan K.A. isimli şahıs Ereğli ilçesinde, Sosyal Medya üzerinden PKK/KCK Terör Örgütü Propagandası yaptığı tespit edilen Suriye uyruklu M.H isimli şahıs Akören ilçesinde, uyuşturucu ticareti yapmaktan aranan ve hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olan E.K. isimli şahıs Ereğli’de ve yine aynı suçtan aranması bulunan E.K. isimli şahıs ise Kulu’da yakalanarak gözaltına alındı.  Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler cezaevine gönderildi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler