Konya'da Cinayet-Ambulans Gecikti-Vatandaş Tepki Gösterdi-VİDEO

Konya'da seyir halindeki aracın içinde çıkan tartışmada, hem ortağı hem de kayınbiraderi olan Sefa Uyanık'ı bıçaklayan Yakup E. olay yerinden kaçtı. Aracın içinde can çekişen Sefa Uyanık'a çevrede bulunan vatandaşlar ve tesadüfen olay yerinde bulunan bir hemşire müdahale etmeye başladı. Ancak ambulansın bir türlü olay yerine gelmemesi nedniyle kan kaybeden ve kalbi duran S.Uyanık hayatını kaybetti.
Konya'da Cinayet-Ambulans Gecikti-Vatandaş Tepki Gösterdi-VİDEO
Kayıt Tarihi: 26.01.2019 18:29 - Son Güncelleme: 17.05.2024 03:20
YAZI
A
 Olay Konya Muhacir Pazarı göbeği yakınında meydana geldi. Enişte-Kayın ve aynı zamanda ortak olduğu öğrenilen kişiler, seyir halindeki aracın içinde tartıştı. 61 yaşındaki Enişte Yakup E. 54 Yaşındaki Sefa Uyank'ı boynundan ve karnından bıçaklayarak araçtan inerek olay yerinden kaçtı.

Hemen ardından araç içinde yaralı olan Sefa Uyanık'ı kurtarmak isteyen çevredeki vatandaşlar ve tesadüfen orada bulunan bir hemşire Uyanık'a müdahale etmeye çalıştı. Kalp masajı yaparak Sefa Uyanık'ı hayatta tutmak istemelerine rağmen, olay yerine uzun bir süre ambulans gelmeyince, Uyanık adeta can çekişti. Ambulans geldiğinde ise çok geçti.

Çevredeki vatandaşlar ise duruma tepki gösterdi. 2 hastanenin arasında yaşanan bu duruma oldukça üzülen ve tepki gösteren vatandaşların ise çabalaı sonuçsuz kaldı.

Olay yerinden kaçan şüpheli Yakup E, kısa süre sonra Feridiye Polis Merkezine teslim oldu.

Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülmek üzere polis merkezinden çıkartılan şüpheli, bıçakladığı kayınbiraderinin ölüp ölmediğini gazetecilere sordu.

"Onu 4 kere uyardığım halde dinlemedi." diyen şüpheli, gazetecilere kayınbiraderi için "öldü mü?" sorusunu yöneltti.

İŞTE O ANLAR




ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler