Konya'da İlçe Başkan Adayları Tanıtıldı!

Konya'da Cumhur İttifakı adayları açıklandı. 6 ilçe MHP'ye bırakılırken AK Parti'de 9 ilçede mevcut başkan ile yola devam etdilmeyecek. Tanıtım topantısında hedef Konya'da rekor oyla tulum çıkarmak olarak belirlendi.
Konya'da İlçe Başkan Adayları Tanıtıldı!
Kayıt Tarihi: 02.02.2024 19:18 - Son Güncelleme: 14.05.2024 07:11
YAZI
A

31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için geri sayıma sürerken Konya'da Cumhur İttifakı adayları açıklandı. Hedefi Büyükşehir ve 31 ilçenin tamamını kazanmak olarak belirleyen Cumhur İttifakı'nda 6 ilçe MHP'ye bırakılırken AK Parti 9 ilçede mevcut başkan ile yola devam etmedi.

Hedef Yeni Rekorlar Kırmak

Cumhur İttifakı'nın Konya adayları resmen açıklandı. Aday tanıtım töreni Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş’ın katılımı ile Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, büyükşehirde ve 31 ilçenin tamamında yeni rekorlar kırmak için hazır olduklarını söyledi.

Rekor Oy Alacağız!

"Önümüzde sıkı çalışacağımız iki aylık dönem var" diyen Angı, "AK kadrolar ve Milliyetçi Harekat Partisi kadrolarıyla el ele gönül gönüle çalışacağız. Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı yine birlikte büyük bir coşku yaşayacağız. Aziz milletimizin desteğiyle 2002’den bu yana olduğu gibi yine birinci parti olup rekor oylar alacağız" dedi.

Dava Adamı Değilsiniz!

"Durmak yok yola devam. Gerçek belediyeciliğin bu kadrolarda olduğunu herkes biliyor. Allah hepimizin yolunu açık etsin" diyen Angı ise aday gösterilmediği için başka partilerin kapısını çalanlara da sitem ederek, "Siz dava adamı olsaydınız bugün burada olurdunuz" diye konuştu.

Kimseye Fırsat Vermeyeceğiz!

MHP İl Başkanı Remzi Karaarslan da kimseye fırsat vermeden "önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben" anlayışıyla hareket ettiklerini ifade ederek, "Konya’da 31 ilçe teşkilatımızla birlikte mayıs ayındaki seçimlerde olduğu gibi belediye seçimlerinde de gönülden hareket edeceğiz" dedi.

Herkese Nasip Olmaz

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise, "Buradaki dava arkadaşlarımızın coşkusu 31 Mart’taki zaferimizin müjdecisi. Konya’ya hizmet herkese nasip olmaz. Yol arkadaşlarım belediye başkanlarımızla birlikte 5 yıldır şehrimize hizmet ederek Konya’nın hayallerini gerçekleştirmek için gece gündüz gayret ettik" ifadelerini kullandı.

İşte Adaylar;

BÜYÜKŞEHİR: Uğur İbrahim Altay (AK Parti)

AHIRLI: İsa Akgül (AK Parti)

AKÖREN: İsmail Arslan (MHP)

AKŞEHİR: Yusuf Kahraman (AK Parti)

ALTINEKİN: Agah Yılmaz (AK Parti)

BEYŞEHİR: Adil Bayındır (AK Parti)

BOZKIR: Sadettin Saygı (AK Parti)

CİHANBEYLİ: Mehmet Kale (AK Parti)

ÇELTİK: Ali Meşe (AK Parti)

ÇUMRA: Fatih Demirci (MHP)

DERBENT: Hüseyin Ayten (AK Parti)

DEREBUCAK: Ahmet Kısa (AK Parti)

DOĞANHİSAR: Savaş Özdemir (MHP)

EMİRGAZİ: Nurişen Koçak (MHP)

EREĞLİ: Hüseyin Oprukçu (MHP)

GÜNEYSINIR: Ahmet Demir (AK Parti)

HADİM: Mehmet Çetiner (AK Parti)

HALKAPINAR: Mehmet Bakkal (MHP)

HÜYÜK: Mehmet Çiğdem (AK Parti)

ILGIN: Ömer Apil (AK Parti)

KADINHANI: İrfan Karaca (AK Parti)

KARAPINAR: İbrahim Önal (AK Parti)

KARATAY: Hasan Kılca (AK Parti)

KULU: Abdürrahim Sertdemir (AK Parti)

MERAM: Mustafa Kavuş (AK Parti)

SARAYÖNÜ: Nafiz Solak (AK Parti)

SELÇUKLU: Ahmet Pekyatırmacı (AK Parti)

SEYDİŞEHİR: Muttalip Demirel (AK Parti)

TAŞKENT: Mehmet Acar (AK Parti)

TUZLUKÇU: Nevzat Kolaş (AK Parti)

YALIHÜYÜK: Hasan Koçer (AK Parti)

YUNAK: Sübhan Günaltay (AK Parti)

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler