Konya'da mal varlığına el konulan iş adamları

Fethullahçı Terör Örgütü operasyonu kapsamında 119 kişinin mal varlığına el konuldu. İşte mal varlığına el konulan kişilerin listesi.
Konya'da mal varlığına el konulan iş adamları
Kayıt Tarihi: 02.08.2016 19:35 - Son Güncelleme: 17.05.2024 11:33
YAZI
A
 Konya Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ şüphelileri hakkında mal varlıklarına el konulması  talebini Konya 1. Sulh Ceza Hakimliği onayladı.

KONYA KOM İLKLERİ YAPIYOR

1 yıl önceden FETÖ için kapsamlı bir soruşturma başlatan KOM Şube Müdürlüğü bu çalışmaları neticesinde çetenin İç Anadolu yapılanmasını şematik olarak göz önüne sermiş ve bu husus Türkiye çapında ses getirmişti. 

Şimdi de kamu görevlisi olmayan işadamı vs. bu kirli yapı içerisinde yeralan kişilerin de mal varlıklarına tedbir koyarak bir ilki gerçekleştirdi. 

Darbe girişiminin ardından tüm Türkiye'de FETÖ yapılanması hakkında gerekli tedbirler alınmaya başlandı.

Konya KOM’un isteği üzerine Konya Cumhuriyet Başsavcılığı FETÖ şüphelileri hakkında mal varlıklarına el konulması talebinde bulundu, Konya 1. Sulh Ceza Hakimliği de talebi onayladı.

5271 sayılı CMK’un 128. Maddesi ve 668 sayılı KHK’nın 3/1 maddeleri gereğince 119 şüpheliye ait taşınmazlara, kara, deniz ve hava ulaşım araçlarına, banka veya diğer mali kurumlardaki her türlü hesaba, gerçek veya tüzel kişiler nezdindeki her türlü hak ve alacaklara, kıymetli evraka, ortağı bulunduğu şirketlerdeki ortaklık paylarına, kiralık kasa mevcutlarına ve diğer mal varlığı değerlerine el konuldu.

paralel-isadamlari.jpg

cafe kulis

ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler