Konya'da 'Su Fiyatı Yüksek' İddiasına Altay'dan Cevap!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, son dönemde artan su faturası şikâyetlerine ilişkin konuştu, Konya diğer şehirlere göre ucuz dedi.
Konya'da 'Su Fiyatı Yüksek' İddiasına Altay'dan Cevap!
Kayıt Tarihi: 09.03.2024 23:13 - Son Güncelleme: 14.05.2024 00:08
YAZI
A

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bazı vatandaşların suya sürekli zam yapıldığı, faturaların yüksek geldiği şikâyetlerine ilişkin açıklama yaptı. Altay, Konya'nın diğer şehirlere bakılınca su fiyatlarında ortalamanın altında olduğunu savundu.

Meseleyi köpürtmeye çalışanlar var diyen Altay, "Biz, temel meselelerde en ucuz olmayı kendimize ilke kabul ediyoruz. Ulaşımda en ucuz şehiriz. Büyükşehirler sıralamasında da su fiyatlarında 17 veya 18. sıradayız. Atık su arıtma tesisleriyle ilgili meseleyi daha önce ifade ettim. KOSKİ, insanların konfor alanını artırmak için bir taraftan yatırım yapmak zorunda. Bir taraftan da Konya gibi büyük bir coğrafyada insanlara temiz ve nitelikli su sağlamak zorunda. İkisini de dengede tutmaya gayret ediyoruz. Bir taraftan da iklim değişikliği neticesinde yağmur suyu drenajı ile ilgili geçtiğimiz hafta çok önemli bir çalışma yaptık. Vatandaşımız müsterih olsun. Konya Büyükşehir Belediyesi, tüm sunduğu hizmetlerde vatandaşımızın lehine ne kadar hizmet varsa yapmaya gayret gösterdi. Vatandaşımız bu hizmetleri almaya da devam edecek. Tek gayemiz vatandaşımıza daha ucuz hizmet sunmak." dedi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler