Konya'daki Şehit Pilotlar İçin Tören Düzenlendi

Konya'da f-4'ün düşmesi sonucu şehit düşen Mustafa Tanış ve Mustafa Delikanlı için tören düzenlendi.
Konya'daki Şehit Pilotlar İçin Tören Düzenlendi
Kayıt Tarihi: 06.03.2015 08:27 - Son Güncelleme: 16.05.2024 23:21
YAZI
A
 Dün sabah saatlerinde Eskişehir'den planlı eğitim uçuşu için kalkan F-4E 2020 uçağı, saat 09.50'deKonya Atış Sahasında henüz bilinmeyen bir nedenle kaza kırıma uğradı ve iki pilot şehit oldu.

TÖREN DÜZENLENDİ

Konya'daki F-4 faciasının ardından şehit olan HavaPilot Yüzbaşı Mustafa Delikanlı ve Kurmay Yüzbaşı Pilot Mustafa Tanış için Eskişehir 1'inci Ana Jet Üs Komutanlığı'nda tören düzenlendi.



GENELKURMAY BAŞKANI DA KATILDI

Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığı 1'inci Ana Jet Üs Komutanlığı'nda yapılan törene, Genel Kurmay Başkanı Necdet Özel, Hava Kuvvetleri Komutanı, şehitlerin aileleri, yakınları, mesai arkadaşları katıldı.

Özel ve askeri erkan, şehit aileleriyle tek tek görüşerek başsağlığı diledi. Törende duygusal anlar yaşandı. Ayakta durmakta zorlanan şehit aileleri ve yakınlarını, şehitlerin mesai arkadaşları teselli ederek ayakta tutmaya çalıştı. Konya'dan uçakla getirilen şehitlerin naaşları askerlerin omzundan tören alınana kondu. Meslektaşları, şehitleri tören alanında asker selamı ile karşıladı. Aileler şehitlerin Türk bayrağına sarılı tabutlarına sarılıp gözyaşı döktü.

ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler