Konyaspor Adım Adım 1. Lig'e

Konyaspor ilk yarısını 2-0 önde kapattığı mücadelede Başakşehire'e 3-2 mağlup olarak haftayı puansız kapattı. 21 puanda kalan yeşil beyazlıların ligde kalma umutları da hergeçen hafta biraz daha azalıyor.
Konyaspor Adım Adım 1. Lig'e
Kayıt Tarihi: 28.01.2024 15:55 - Son Güncelleme: 11.05.2024 07:31
YAZI
A

Tümosan Konyaspor'un ligde kalma umutları her geçen hafta biraz daha azalıyor. Yeşil beyazlılar ilk yarısını 2-0 önde kapattığı mücadelede Başakşehir'e 3-2 mağlup olarak haftayı puansız kapattı. Konyaspor 21 puanda kaldı.



Konyaspor, 8 ve 14. dakikalarda Louka Prip'in golleriyle 2-0 öne geçti. Başakşehir'de 67. dakikada penaltıyı gole çeviren Krzysztof Piatek 79 ve 90+2'de yine sahneye çıkarak takımının sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılmasını sağladı.


Konyaspor, önümüzdeki hafta Ç. Rizespor deplasmanına gidecek.

Hep Aynı Senaryo

Öne geçtiği maçlarda üstünlüğünü koruyamama hastalığı Konyaspor'un başını bir kez daha yaktı. Skoru bulunca topu rakibe bıraktığı maçlarda bunun cezasını geçmiş maçlarda birçok kez ağır ödeyen yeşil beyazlılar, Başakşehir karşısında da aynı senaryo ile maçtan puansız ayrıldı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler