Konyaspor Düşme Hattından Uzaklaşmak İstiyor!

TÜMOSAN Konyaspor Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında bugün Adana Demirspor'u konuk ediyor. Mutlak galibiyet hedefleyen Anadolu Kartalı, saat 16.00'da başlayacak mücadelede kazanarak rahat bir nefes almak istiyor.
Konyaspor Düşme Hattından Uzaklaşmak İstiyor!
Kayıt Tarihi: 09.03.2024 00:03 - Son Güncelleme: 28.04.2024 22:39
YAZI
A

TÜMOSAN Konyaspor Süper Lig'in 29. haftasında bugün Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanacak mücadele saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek.

Ligde yeşil-beyazlılar, 7 galibiyet, 10 beraberlik ve 11 mağlubiyetle topladığı 31 puanla 14. sırada yer alırken, Adana ekibi 8 galibiyet, 11 beraberlik ve 9 mağlubiyetle aldığı 35 puanla 10. sırada bulunuyor.

İki Ekibin Eksikleri

Konyaspor'da cezalı futbolcu bulunmazken, Adil Demirbağ ve Cebrail Karayel'in maçta forma giymeleri beklenmiyor. Adana Demirspor'da ise sarı kart cezalısı Semih Güler ile sakatlıkları bulunan Nabil Alioui ile Dorukhan Toköz forma giyemeyecek.

Süper Lig'de 12. Randevu

Konyaspor ile Adana Demirspor, Süper Lig tarihinde bugün 12. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 11 maçta her iki ekibin de 4'er galibiyeti bulunuyor. İki takım arasındaki 3 maç ise berabere sonuçlandı. Bu maçlarda Konyaspor 20 gol atarken, Adana Demirspor 12 defa fileleri havalandırdı.

İki takım Konya'da ise 5 kez rakip oldu. Konyaspor bu müsabakalarda 3 defa galibiyete uzanırken, 1 maçı Adana Demirspor kazandı, 1 maç ta beraberlikle sonuçlandı.

Konyaspor, bu sezon ligin ilk yarısında Adana'da oynanan mücadeleyi 3-0 kaybetmişti.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler