Konyaspor Galibiyeti Unuttu!

Bu sezon Süper Lig'de sadece 4 kez kazanabilen Konyaspor, son 6 haftadır da galibiyete hasret kaldı. Yeşil beyazlılar performansıyla geçmiş yılları mumla arıyor.
Konyaspor Galibiyeti Unuttu!
Kayıt Tarihi: 29.01.2024 15:18 - Son Güncelleme: 16.05.2024 11:31
YAZI
A
TÜMOSAN Konyaspor, son maçında 2-0 öne geçmesine rağmen Başakşehir'e 3-2 mağlup olarak altı maçlık galibiyet hasretini sürdürdü.

Üç hafta önce Fahrettin Ömerovic'i takımın başına getiren Anadolu Kartalı, istediği çıkışı bir türlü gerçekleştiremedi. Konyaspor, yeni teknik direktörüyle çıktığı 3 maçta 2 beraberlik 1 mağlubiyet alarak sadece 2 puan topladı.

Ligde 21 puanla sondan ikinci sırada bulunan yeşil beyazlılar, gol yollarında büyük sorun yaşıyor. İç Anadolu temsilcisi, attığı 23 gol ve kazandığı 4 galibiyetle, son sıradaki İstanbulspor'un ardından en başarısız ikinci takım durumunda.

TÜMOSAN Konyaspor, bu sezonki görüntüsüyle son yıllardaki performansının çok gerisinde kaldı. Geçen sezonu 51 puanla sekizinci sırada bitiren yeşil beyazlılar, bu sezon ise istikrarı yakalayamadı.

Fahrettin Ömerovic'in öğrencileri, iki sezon önce ligin en başarılı ekiplerinden biriydi. O dönem İlhan Palut'un çalıştırdığı takım, sezonu Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin ardından üçüncü tamamlamıştı.

Yeşil beyazlılar bu performansıyla tarihinde üçüncü kez Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etmişti. Bu sezonki 4 galibiyetin üçünü iç sahada alan TÜMOSAN Konyaspor, ligin 24. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olacak.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler