Konyaspor İçin Kenetlenme Zamanı!

konyahaberler.com'dan Konyaspor kamuoyuna ve taraftara çağrı: Sezon sonunda üzülmemek için, çok geç olmadan takıma sahip çıkalım. Taraftar kişilere küsebilir; takıma, kulübe değil.
Konyaspor İçin Kenetlenme Zamanı!
Kayıt Tarihi: 16.01.2024 20:44 - Son Güncelleme: 14.05.2024 22:49
YAZI
A

İlhan Palut'un haksız bir şekilde takımdan gönderilmesinin ardından bir türlü toparlanamayan Konyaspor, süper lige yükseldiği dönemden bu yana en kötü sezonunu geçiriyor.

Bu sezon üçüncü kez teknik direktör değişikliğine giden Konyaspor'umuzda gelen son isim Omerovic oldu.

Kariyerinde hiç birinci adam olmamış, daha çok yardımcı antrenör olarak görev yapmış olan Omerovic, her ne kadar tanınan bir isim olsa da, bu anlamda tam bir kapalı kutu.
 
Aykut Kocaman'ın sistemi ile çağın gerektirdiği oyunu harmanlayabilirse açıkçası ben kendisinden ümitliyim. Dileğimiz Konyaspor'un onunla yeniden toparlanarak ligde kalabilmesi. Tabi başarı sadece teknik direktörle alakalı değil, transferler de belirleyici olacak Konyaspor'da.

Burada Aykut Kocaman'ın gelmek istememesine de ayrı bir parantez açmak gerekir. Eski başkan Fatih Özgökçen görevde kaldığı süre içerisinde bu kulübe sadece sportif ve ekonomik anlamda zarar vermedi. Onun döneminde kulübün ikili ilişkileri de zarar gördü.

Görevde olduğu dönemde "Aykut Kocaman tercih ettiğimiz bir isim değil" şeklindeki açıklamasının hocanın bugün gelmek istememesinde etkili olduğunu düşünüyorum. Böyle "patavatsız" bir açıklamadan sonra bir kırgınlık yaşaması da son derece doğal.

Ama Konyaspor ve destekleyenler bundan sonra artık önüne bakmak zorunda, çünkü patavatsızlıklar dönemi geride kaldı.

Transferler kadar, mevcut oyuncuların da ciddi bir psikolojik rehabilitasyon sürecinden geçmesi gerekiyor. Çünkü çok ağır yara aldı takım. Omerovicin bu süreci yönetebileceğini düşünüyorum.

Burada şehre ve taraftara önemli görevler düşüyor. Takıma sahip çıkarak tribünler doldurulmalı ki, takım taraftarın hala onlara güvendiğini hissetsin.

Sosyal medyada daha şimdiden başlayan, kendi takımının hocasını yıpratacak yaklaşımlar kimseye bir şey kazandırmaz, Konyaspor'a çok şey kaybettirir.

Bir dönem tüm teknik adamların çalışmak için can attığı, teklif beklediği bir kulüpken, bugün kaçtığı bir takım haline geldi Konyaspor. Son günlerde Ömer Erdoğan, Rıza Çalımbay gibi teklif yapılan isimlerin verdiği yanıtları hep birlikte takip ettik. Kötü olduğunuz zaman yanınızda kimseyi bulamıyorsunuz.

Şunu unutmamak lazım; Konyaspor şu anki haliyle gerçekten küme düşmenin en büyük adaylarından. Bu kadar borç ve kötü mali tablo içinde 1. Lig'e düşmek demek te, sonunun Orduspor, Bursaspor, Mersin İdman Yurdu gibi olması demektir. Konyaspor düşerse bu 1. Lig ile sınırlı kalmaz.

Konyaspor'un artık bir hocası var ve transferlerin de yapılmaya başladığını görüyoruz. Zaman artık bu takıma sahip çıkma zamanı. Eski kırgınlıkları ve küskünlükleri bir kenara bırakma zamanı. Aksi takdirde herkes çok üzülecek.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler