Konyaspor Kazanmak Zorunda! Rakip Başakşehir

Konyaspor, Süper Lig'in 23. haftasında Başakşehir'i konuk ediyor. Saat 13.30'da başlayacak maçı Alper Akarsu yönetecek. Ligde oynadığı son 5 maçı kazanamayan yeşil-beyazlılar, güçlü rakibini devirerek nefes almak istiyor.
Konyaspor Kazanmak Zorunda! Rakip Başakşehir
Kayıt Tarihi: 27.01.2024 23:20 - Son Güncelleme: 11.05.2024 01:36
YAZI
A

Kötü gidişata son vermek isteyen Konyaspor, Süper Lig'in 23. hafta mücadelesinde Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.

Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. Yeşil beyazlılar açısından oldukça kritik olan mücadeleyi Ankara bölgesi hakemi Alper Akarsu yönetecek.

Konyaspor'un Eksikleri

Yeşil-beyazlılarda sarı kart cezalısı Oğulcan Ülgün ile sakatlıkları devam eden Adil Demirbağ, Gökhan Töre ve Muhammet Demir forma giyemeyecek. Temsilcimizde yeni transferler ise teknik heyetin şans vermesi halinde görev alabilecekler.

Gol Atamama Sıkıntısı

Süper Lig'de son 5 maçını kazanamayan ve düşme hattında yer alan Konyaspor, farklı kaybedilen Fenerbahçe maçından sonra çıktığı 3 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

Son iki maçta sergilediği dirençli futbolla iyi sinyaller veren Konyaspor, buna karşın pozisyonları golle sonuçlandırmakta zorlanıyor. Anadolu Kartalı, son 5 Süper Lig maçında sadece 3 gol bulabildi.



ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler