Konyaspor Zorlu Maçta 3 Puan Arıyor

Konyaspor, Süper Lig'in 35. haftasında bu akşam Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Yeşil beyazlılar, şampiyonluk mücadelesi veren rakibini mağlup ederek düşme hattı ile puan farkını açmak istiyor.
Konyaspor Zorlu Maçta 3 Puan Arıyor
Kayıt Tarihi: 05.05.2024 23:41 - Son Güncelleme: 18.05.2024 22:10
YAZI
A
Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında bu akşam Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Yeşil beyazlılar, şampiyonluk mücadelesi veren rakibini mağlup ederek düşme hattı ile puan farkını açmak istiyor.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Bahattin Şimşek yönetecek.

36 puanla 16. sırada yer alan Konyaspor, iç sahada çıktığı son 3 karşılaşmada 2 yenilgi ve 1 beraberlik aldı. İç saha maçlarındaki kötü seriye de son vermek isteyen yeşil beyazlılar, sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı ise 7-1 kaybetmişti.

Konyaspor'da 3, Fenerbahçe'de 2 Eksik

Konyaspor'da bu önemli maçta sarı kart cezalısı durumunda olan Valon Ethemi ve Bouly Junior Sambou forma giyemeyecek. Saha çalışmalarına başlayan Yasir Subaşı'nın da oynaması beklenmiyor.

Fenerbahçe'de ise İsmail Yüksek ve Oosterwolde'nin tedavileri sürüyor. İki oyuncu da Konyaspor'a karşı forma giyemeyecek.

Ali Çamdalı İlk Maçına Çıkıyor

Tümosan Konyaspor'da Fahrudin Omerovic ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına geçen Ali Çamdalı teknik direktör olarak ilk sınavını Fenerbahçe karşısında verecek.



ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler