Konyaspor'da Transferler Neden Gecikti?

Konyaspor yönetimi forvet transferini henüz gerçekleştiremezken, yönetimin bunu bir plan dahilinde beklettiği belirtiliyor. Avrupa'da transfer döneminin kapanmasını bekleyen yönetim, sonrasında daha net girişimlerde bulunmayı hedefliyor.
Konyaspor'da Transferler Neden Gecikti?
Kayıt Tarihi: 31.01.2024 15:35 - Son Güncelleme: 12.05.2024 09:19
YAZI
A

Konyaspor yönetimi, transferlerde doğru oyuncuları uygun maliyetlerle kadroya katmayı hedefliyor. Panik transferlerden kaçınarak daha planlı bir yaklaşım benimseyen yönetim, tecrübeli oyuncuları takıma dahil etmek için çaba gösteriyor.

Avrupa'da transfer döneminin kapanmasıyla birlikte, Konyaspor'un 9 Şubat'a kadar Türkiye'deki transfer çalışmalarına devam etme avantajı bulunuyor. Kulüp, bu süreci daha verimli değerlendirmek ve görüşmelere odaklanmak için 1 Şubat'tan sonraki dönemi beklemeyi tercih ediyor.

Bu stratejiyle Konyasporlu yöneticiler meksimum verim alabileceği oyuncuları, mali dengeyi bozmadan kadroya katmak istiyor.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler