Konya'ya Bir Köprülü Kavşak Daha!

Şehir Hastanesi Köprülü Kavşağı'nın alt geçit kısmı hizmete girdi. Vatandaşlar şehir merkezinden Şehir Hastanesi'ne daha rahat ulaşabilecek.
Konya'ya Bir Köprülü Kavşak Daha!
Kayıt Tarihi: 25.02.2024 22:33 - Son Güncelleme: 07.05.2024 23:39
YAZI
A

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Şehir Hastanesi Köprülü Kavşağı alt geçit kısmının hizmete açıldığını duyurdu.



Başkan Altay, "Mart sonunda üst yapısıyla, sinyalizasyonuyla, çevre düzenlemesiyle birlikte tamamlanarak tamamen hizmete açılmış olacak." dedi.



Başkan Altay ayrıca, Konya Adliyesi'nden Şehir Hastanesi'ne geçişte yayaların kullanımı için yürüyen merdivenli, engelliler için asansörlü bir yaya üst geçidinin çalışmasını da tamamlamak üzere olduklarını söyledi.

Altay, "Taş Köprü'deki işlerimiz biraz daha kapsamlı olduğu için inşallah onu da Mart ayı içerisinde en azından alttan trafiğini açmayı ve Nisan ortasında da tamamen tamamlamayı planlıyoruz." dedi.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler