Larende Caddesi Firmaları İnşaat Sezonuna Hazır

Konya'da, inşaat sektörünün merkezi olan Larende caddesindeki firmalar hazırlıklarını tamamladı. Larende caddesi sezona hazır.
Larende Caddesi Firmaları İnşaat Sezonuna Hazır
Kayıt Tarihi: 26.04.2017 15:08 - Son Güncelleme: 14.05.2024 20:40
YAZI
A
 Konya'da, sert geçen kışın ardından, ısınmaya başlayan hava Konyalıların içini ısıttı. Baharın enerjisi Konya'ya yeniden hakim olmaya başladı.

Hava sıcaklıklarının yükselmesi ve baharın gelmesiyle birlikte, evdeki, iş yerlerindeki tadilat ve yenileme işlemleri de başlarken, inşaat sezonunda da hareketlilik arttı. İnşaat firmaları sezon hazırlıklarını tamamladı.



Konya'da inşaat ve yapı malzemeleri denince akla ilk gelen yer olan Larende caddesi, sezon açılışını yaptı. Larende caddesindeki yapı ve inşaat firmaları, yeni ürün ve malzemeleriyle Konyalılara hizmet vermeye başladı.



Biz de Larende caddesindeki firmalarla görüşerek inşaat sektörünün nabzını tuttuk.

Larende caddesinde, inşaat ve yapı malzemeleri firması olan Karabay Yapı sahibi Fatih Karabay ve diğer esnaflarla bir söyleşi yaptık. 



Konya'da uzun bir kışın ardından, inşaat sezonunun bugünlerde yeniden hızlanmaya başladığını belirten Fatih Karabay, "Bu yıl özellikle tarım şehri olan Konyamızda, yağış rekoltelerinin yüksek olması nedeniyle sezonun çok bereketli geçeceğini" söyledi.



Referandum sürecinde tüm sektörlerde olduğu gibi inşaat sektöründe de durgunluğun hakim olduğunu ancak seçimin ardından piyasaların yeniden hareketlenmeye başladığını ifade eden Karabay, Larende caddesi firmaları olarak sezona hazır olduklarını belirtti.



Son zamanlarda yapı marketlerine olan ilginin artmasını da değerlendiren Fatih Karabay, yapı marketlerine olan ilginin genelde promosyon ürünlerine karşı olduğunun altını çizdi.



"Yapı martketlerine halkımız, genelde fiyat araştırması ve gezi amaçlı gitmekte ancak, larende caddesindeki esnafları da dolaşmakta ve fiyat-ürün kıyaslaması yapmaktadır. Aslında, yapı marketlerinde bulunan bütün ürün ve malzemelerin, larende caddesi üzerinde faaliyet gösteren firmalarda da olduğunu, üstelik fiyatların larendede çok daha altında olduğunu söyleyebiliriz" diyen Fatih Karabay tüm Konyalıları özellikle her ürün ve malzemenin daha ucuz ve cazip fiyatlarla bulunabileceğini belirterek, larende caddesine davet etti.



"Halkımız fiyat araştırması yaptığında, burada aynı ürünlerin daha uygun fiyatlarla satıldığını görecektir. Kredi kartına taksit, garanti, iade, değişim gibi her türlü imkanı da burada rahatlıkla bulacaktır diyen Karabay,  Larendeye hiç gelmeyen, belki de hiç duymamış hemşehrilerimizi mutlaka buraya bekliyoruz. Bir kahvemizi içip, ürünlerimizi, kalitelerini ve fiyatlarını gözden geçirsinler, kıyaslasınlar. Müşterilerimize her türlü igi ve desteği gösteriyoruz. Onları memnun edebilmenin huzurunu yaşıyoruz" dedi.



Firmasında; fayans, granit, seramik, Duşakabin, mutfak dolapları, su tesisat malzemeleri, klozet, boru gibi yapı dekoratif ürünleri bulunduran karabay yapıda, inceleme, ön tespit ve ölçü alma gibi işlemler de ücretsiz. 



Firmanın ortağı olan Yasin Karabay ise, çaylarını içmek, tadilat ve yenileme işlemlerinde her türlü yardım ve destek için Konyalıları Larendeye ve firmalarına davet etti.



Larende caddesinde firması bulunan İŞK Yapı sahibi İslam Çağlar ise, Larende caddesinde her türlü malzemenin, en son, en kaliteli ürünlerin en uygun fiyata bulunabileceğini belirterek, müşterilerin tadilat ve yenileme işlemlerinden önce mutlaka Larendeye gelmeleri gerektiğini belirtti.



Yine Larende Caddesi firmalarından, Erdem Hırdavat yetkilisi Muhammed Aşiran ise, inşaat sektörünün, yapı malzemeleri ve dekoratif ürünlerinin kalbinin attığı yerin Larende Caddesi olduğunu ve Tüm Konyalıları bir çay-kahve içmek için bile olsa buraya davet etti.




ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler