Meram'da Bilgi Yarışmalarına İmam Hatip Damgası

Meram'da ortaokullar bilgi yarışması "Haydi Bil Bakalım", liseler ise "Haydi Konuş Bakalım" münazara yarışmasında final heyecanı yaşadı. Kıyasıya geçen finaller sonrası Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu bilgi yarışmasında, Tahir Büyükkörükçü AİHL de münazara yarışmasında şampiyon oldu.
Meram'da Bilgi Yarışmalarına İmam Hatip Damgası
Kayıt Tarihi: 08.01.2024 14:43 - Son Güncelleme: 10.05.2024 11:25
YAZI
A

Meram'da ortaokullar bilgi, liseler ise münazara yarışmasında kıyasıya yarıştı.

Öğrencilerin sosyal ve kültürel yönlerini geliştirmek, özgüvenlerini artırmak ve bilgilerini sergilerken hem öğretmeyi hem de eğlendirmeyi amaçlayan "Haydi Bil Bakalım" bilgi yarışması Meram’da bulunan ortaokul 6. sınıf öğrencileri arasında gerçekleştirildi.

Yarışmanın finali sonucunda Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu birinci, Vali Necati Çetinkaya Ortaokulu ikinci, Muhittin Güzelkılıç İmam Hatip Ortaokulu üçüncü, Fevzi Çakmak Ortaokulu ise dördüncü oldu.


Bilgi yarışmasının ardından geçilen ‘Haydi Konuş Bakalım’ münazara yarışmasının finalinde ise Tahir Büyükkörükçü Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Konya Lisesi yarıştı.

"Sosyal Medya insanlar arası iletişimi güçlendirir mi?" konulu münazaraların sonunda Tahir Büyükkörükçü Anadolu İmam Hatip Lisesi Meram birincisi oldu.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler