NEÜ Öğretim Üyesine İki Ödül

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sündüs Erbaş Çakmak, 100. Yıl TÜBİTAK Teşvik Ödülü ile Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu TÜBA-GEBİP Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Eczacılık Özel Ödülü'ne layık görüldü. Çakmak'a ödülleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bizzat verdi.
NEÜ Öğretim Üyesine İki Ödül
Kayıt Tarihi: 28.12.2023 15:42 - Son Güncelleme: 16.05.2024 10:48
YAZI
A

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜBA ve TÜBİTAK Bilim Ödülleri sahibi akademisyenlere ödüllerini takdim etti.

100. Yıl TÜBİTAK Teşvik Ödülü ile Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu TÜBA-GEBİP Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Eczacılık Özel Ödülü’nü kazanan NEÜ Fen Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sündüs Erbaş Çakmak, ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.
 
NEÜ Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, “Üniversitemiz, kuruluşundan itibaren kısa sürede yerel konumunu aşarak uluslararası hedefleri olan bir noktaya geldi. Bu önemli gelişimin arkasında değerli bilim insanlarımızın payı çok büyük ve üniversitemizin başarısına katkı sunan akademisyenlerimizden Doç. Dr. Sündüs Erbaş Çakmak, bilim dünyası için çok önemli olan bir programda iki ödülün sahibi oldu. Bu kıymetli ödüller üniversitemiz için birer gurur vesilesidir ve bu gururu bize yaşattığı için kendisine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler