Paul Pogba'nın Kariyerini Bitirdiler!

Doping yaptığı gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Gine asıllı yıldız Paul Pogba'nın cezası açıklandı. Dört yıl ceza alan Müslüman futbolcunun sahalara dönmesinin zor olduğu belirtiliyor.
Paul Pogba'nın Kariyerini Bitirdiler!
Kayıt Tarihi: 01.03.2024 00:59 - Son Güncelleme: 14.05.2024 23:39
YAZI
A

Son dönemde yaşadığı ağır sakatlıklar nedeniyle formasından uzak kalan 30 yaşındaki yıldıza bir darbe de Ulusal Dopingle Mücadele Kurumu'ndan geldi. Doping yaptığı gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Paul Pogba'ya, dört yıl futboldan men cezası verildi.

Bonservisi Juventus'ta bulunan Paul Pogba'nın, dört yıl ara vermek zorunda kalacağı futbola dönmesinin oldukça zor olduğu belirtiliyor.

Jvuentus'un Serie A'da Udinese ile 20 Ağustos 2023 tarihinde oynadığı karşılaşmanın ardından Paul Pogba'ya yapılan doping testinin sonucu pozitif çıkmıştı. Karara itiraz eden Paul Pogba'nın yapılan ikinci testinde de sonuç değişmedi.

Eylül 2023'ten Bu Yana Oynamıyor

Doping soruşturması nedeniyle 2023'ün Eylül ayından bu yana forma giyemeyen Paul Poba, dört yıl daha futboldan uzak kalacak.

Paul Pogba, Fransa A Milli Futbol Takımı ile bir Dünya Kupası, bir Avrupa Şampiyonası zaferi, Manchester United ve Juventus ile lig ve kupa şampiyonlukları yaşamıştı.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler