Şehit Ailelerine Hakarete 3 Tutuklama

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medyada terör propagandası yapan ve şehit ailelerini hedef alan paylaşımlarda bulunduğu belirlenen 202 şüpheli hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı. Bakan Tunç, bu soruşturmalarda 3 kişinin tutuklandığını belirtirken, 39 şüpheli hakkında yakalama işlemlerinin devam ettiğini duyurdu.
Şehit Ailelerine Hakarete 3 Tutuklama
Kayıt Tarihi: 27.12.2023 10:59 - Son Güncelleme: 14.05.2024 23:27
YAZI
A

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türk Silahlı Kuvvetleri ve güvenlik mensupları ile şehitlere ilişkin hakaret içerikli paylaşımlara yönelik başlatılan operasyonlar hakkında açıklama yaptı.

Bakan Tunç, 29 ilde başlatılan soruşturmalarda, 202 şüphelinin bulunduğunu açıkladı. Soruşturmalarda, 125 kişinin gözaltına alındığını söyleyen Bakan Tunç, 3 kişinin tutuklandığı bilgisini verdi.

39 şüpheli hakkında yakalama işlemlerinin devam ettiğini söyleyen Bakan Tunç, “Şehit ailelerimizi ve milletimizi rahatsız edenlere, sosyal medya aracılığı ile suç teşkil eden paylaşımlarda bulunanlara, ülkemiz ve milletimizin huzurunu bozmayı amaçlayanlara kesinlikle müsaade edilmeyecektir.” dedi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler