Selçuk Üniversitesi'nden Konyaspor'a "Zemin" Desteği!

Konya Büyükşehir Stadyumu'nda zemin standartlarını yükseltmek için bilimsel çalışmalar başladı. Proje ile Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu zemini Türkiye'nin en iyisi olacak.
Selçuk Üniversitesi'nden Konyaspor'a "Zemin" Desteği!
Kayıt Tarihi: 17.02.2024 13:15 - Son Güncelleme: 14.05.2024 23:21
YAZI
A

Selçuk Üniversitesi Konyaspor'a saha zemini konusunda destek verecek. Akademisyenler Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda incelemelerde bulunarak saha zemininin standartlarını yükseltmek için bilimsel çalışmalara başladı.

Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Korkmaz'ı ziyaretinde konuşan Selçuk Üniversitesi Rektörü Metin Aksoy, "Teknik altyapısını güçlendirdiğimiz üniversitemizdeki imkanlarla Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu zemininin standardını yükseltmek adına gerekli bilimsel çalışmaları başlattık. Konya ile bütünleşen, üniversite-sanayi iş birlikleriyle gençlerimize aydınlık bir gelecek hazırlamak için çalışan, şehrimizin kültürel birikimini gelecek nesillere aktarmak için gayret eden, sporun gelişmesi için imkanlarını seferber eden Selçuk Üniversitesi olarak TÜMOSAN Konyaspor'a başarılar diliyoruz." dedi.



TFF Saha Zeminleri Konusunda Uyarmıştı!

TFF, saha zemini sorunu olan Sakaryaspor, Adanaspor, Gaziantep FK, Adana Demirspor, Antalyaspor, Alanyaspor, Hatayspor ve Yeni Mersin İdman Yurdu kulüplerine uyarı yazısı göndermiş, kulüplerden zemin iyileştirmesi istemişti.

TFF daha önce de Çaykur Rizespor, MKE Ankaragücü ve Kayserispor'a benzer uyarıları yapmış, düzelme olmaması durumunda stadyumların kapatılabileceği belirtilmişti.

Konya Stadyumu için herhangi bir uyarı olmasa da, zeminle ilgili önlemler şimdiden alınmaya başladı.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler