SOLOTÜRK Konya'da Gösteri Uçuşu Yapacak

Hazreti Mevlana'nın Konya'ya gelişinin 796. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikler devam ederken, SOLOTÜRK gösteri ekibi de etkinlikler kapsamında Konya'da gösteri uçuşu yapacak.
SOLOTÜRK Konya'da Gösteri Uçuşu Yapacak
Kayıt Tarihi: 30.04.2024 22:40 - Son Güncelleme: 20.05.2024 08:17
YAZI
A

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ünlü gösteri ekibi SOLOTÜRK, Konya'da gerçekleşecek olan Mevlana'nın Konya'ya gelişinin 796. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında özel bir gösteri uçuşu yapacak.



Mevlana Meydanı'nda düzenlenecek olan etkinlik, 2 Mayıs 2024 Perşembe günü çevre tanıma uçuşuyla başlayacak. Aynı günün akşamında ise prova uçuşu gerçekleştirilecek. Gösteri uçuşu ise 3 Mayıs 2024 Cuma günü, saat 18.30'da gerçekleşecek. Her üç uçuş da Konya Mevlana Meydanı'nda yapılacak.



SOLOTÜRK, Türk Hava Kuvvetlerinin F-16 uçağının kabiliyetlerini sergileyen bir gösteri ekibi olarak biliniyor. Tek kişilik F-16C Blok-30TM uçağı ile gerçekleştirilen gösteri uçuşları, izleyicilere yüksek seviyede bilgi ve beceriyi gösteriyor. Ekip, Konya'da konuşlu bulunuyor.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler