Suudi Arabistan'dan Açıklama

Süper Kupa maçının organizatörü Suudi Arabistan devletine bağlı Riyadh Season, karşılaşmanın iptalinden sonra açıklama yaptı. Açıklamada, "Anlaşmaya rağmen iki takımın da anlaşmaya uymaması üzücü" ifadeleri yer aldı.
Suudi Arabistan'dan Açıklama
Kayıt Tarihi: 30.12.2023 12:52 - Son Güncelleme: 14.05.2024 23:52
YAZI
A

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Turkcell Süper Kupa maçı ileri bir tarihe ertelendi.

Karşılaşmanın organizatörü olan Suudi Arabistan devletine bağlı Riyadh Season, yaşananlara ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, "Türkiye Cumhuriyeti'nin milli marşının çalınması ve tribünlerde Türk bayraklarının sergilenmesi konusunda anlaşmaya varmıştık. Bu anlaşmaya rağmen, iki takımın da anlaşmaya uymaması üzücü oldu ve bu da maçın yapılamamasına yol açtı" ifadelerine verildi.

Tribünlerde Türk Bayraklarının Sergilenmesi Konusunda Anlaşmaya Vardık

Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti'nin milli marşının çalınması ve Türkiye Cumhuriyeti'nin sahip olduğu statünün tanınması için stadyum içinde ve tribünlerde Türk bayraklarının sergilenmesi konusunda anlaşmaya vardık.

Bu anlaşmaya rağmen, iki takımın da anlaşmaya uymaması üzücü oldu ve bu da maçın yapılamamasına yol açtı."

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler