Suriyeli Sanılan Banka Soyguncusu Konyalı Çıktı

Kocaeli'de banka soymaya çalışırken polis tarafından etkisiz hale getirilen İ.İ.'nin Suriyeli değil, Konyalı olduğu ortaya çıktı.
Suriyeli Sanılan Banka Soyguncusu Konyalı Çıktı
Kayıt Tarihi: 14.11.2015 20:17 - Son Güncelleme: 09.05.2024 08:13
YAZI
A
 Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde dün meydana olayda kadın çarşafı giyerek banka soyma çalışan, polis tarafından vurularak etkisiz hale getirilen ve Suriyeli olduğu açıklanan zanlının Konyalı olduğu öğrenildi.

Kocaeli’nin Gölcük ilçesi Şirinköy kalıcı konutları 12. Ada E13 blokta ikamet eden ve Gölcük Donanma Komutanlığı’na bağlı Torpido Test ve Mühimmat Transit Depo’sunda çalışan 48 yaşındaki İ.İ’nin Konya Cihanbeyli ilçesi Doğanşehir beldesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

KOMŞULARI İNANAMADI

İ.İ’nin Göllcük’te ikamet ettiği ve polis tarafından gece saatlerinde arama yapılan evdeki komşuları ise böyle bir şey yapacağına inanmadıklarını ifade ettiler.

İ.İ’nin evinin önünde olaya inanamadıklarını ifade eden Şirinköy Muhtarı Ruhşen İşeri,"Mahallemizde bulunan kahvehanede, hafta sonları sürekli orada oturuyor. Arkadaşlarının da deyişine göre kimse inanamıyor böyle bir şey yapacağına. Olayı televizyondan izledik. Gece saat 03.00’da Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin baskın haberi gelince bana ben de olayı öyle öğrendim. Ekipler buraya gelip arama yaptılar. Evde gözle görünen herhangi bir ipucuna rastlanılmadı. Sadece masasında hızlı yapıştırıcı, serum hortumları gibi malzemeler bulundu" dedi.

ensonhaber

ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler